Ouders in Leiden community (van jongeren 12 – 25 jaar)


Gratis online Facebook Community Ouders in Leiden

✔️ Voor ouders in Leiden en omgeving van jongeren 12 – 25 (voorheen was het voor 15 – 18 jaar maar omdat er toch meer behoefte is aan een bredere groep heb ik het aangepast!)
✔️ Connect met elkaar voor de gezelligheid!
✔️ Of is je puber eenzaam? Ontmoet ouders die tegen hetzelfde aanlopen
✔️ Geef elkaar advies en tips.. en regel misschien wel een leuk contact voor je puber!
✔️ Helemaal gratis

Aanmelden?

Meld je aan door op Facebook de zoektermen: ‘Ouders in Leiden Community’ in te vullen of klik op deze link: https://www.facebook.com/groups/1258231291220263

 

Ouders in Leiden Community (van jongeren 12 - 25 jaar)

Connect met ouders uit Leiden

Ben jij een ouder met een zoon of dochter tussen de 12 – 25 jaar? En vind je het leuk om gewoon gezellig met andere ouders in Leiden te connecten en te praten? 

Of merk je dat je zoon of dochter wel behoefte heeft aan nieuwe vrienden? En wil je je puber hierbij helpen? In deze community kan je met elkaar praten en elkaar waardevolle tips en adviezen geven.. En wie weet hebben jullie zonen/dochters wel dezelfde interesses en willen ze met elkaar afspreken!

Enthousiast geworden?

Dat snap ik helemaal! Als jongerencoach merkt ik de afgelopen maanden dat veel ouders worstelen met dat hun zoon of dochter weinig vrienden heeft. Ze vroegen aan mij of ik misschien jongeren ken voor hun zoon of dochter. Normaal gesproken geef ik trainingen aan jongeren die last hebben van verlegenheid. Nu door de Coronacrisis merkte ik dat niet alleen verlegen jongeren hier last van hebben maar dat iedereen hiermee zit te worstelen. 

In april heb ik de online community Vrienden in Leiden opgericht. Deze community was specifiek voor jongeren vanaf 18 jaar en ouder. Nu wil ik mij richten op ouders en jongeren van 12 – 25 jaar. Er is gewoonweg veel eenzaamheid en dat is in deze tijd heel normaal.. Maar laten we er samen wat aan doen! Deel je verhaal en laten we elkaar steunen! En laten we het tegelijkertijd gezellig maken en houden in de groep!

Aanmelden?

Meld je aan door op Facebook de zoektermen: ‘Ouders in Leiden Community’ in te vullen of klik op deze link: https://www.facebook.com/groups/1258231291220263

Call Now Button
Chat openen
X