Sinds 2018 actief als online coach

Binnen Jong Assertief help ik jongeren, pubers en jongvolwassenen bij het overwinnen van onzekerheid en sociale angst. De online coaching en groepstrainingen zijn ontworpen om je kind te helpen zich zelfverzekerd te voelen en waardevolle vriendschappen aan te gaan met anderen.

Herken je deze signalen bij je kind?

  • Terughoudendheid in sociale situaties
  • Moeite met vriendschappen opbouwen
  • Sociale angst of verlegenheid

Als jongerencoach heb ik persoonlijk ook een hele weg afgelegd. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om te worstelen met onzekerheid of sociale angst. 

Online coach puber

Bekend van:

Mijn kind is een muurbloempje

Online coach voor je kind

Online Coaching voor meer Zelfvertrouwen en Sociale Vaardigheden

Mijn op maat gemaakte online coaching trajecten zijn gericht op het helpen van jouw kind om zijn of haar zelfvertrouwen te vergroten, sociale angsten te overwinnen en gezonde, blijvende vriendschappen op te bouwen. Ik bied zowel individuele coaching als groepstrainingen aan, afgestemd op de behoeften van jouw kind. 

Voordelen van online coaching:

  • Persoonlijke Aandacht: Jouw kind is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Dit maakt dat het coaching traject altijd is afgestemd op de behoeften van jouw kind.  
  • Fysieke groepen in Leiden centrum: Gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en van elkaar te leren.
  • Bewezen Resultaten: Methoden gebaseerd op bewezen psychologische en coaching principes.
  • Praktische Tools: Handvatten die in het dagelijks leven toegepast kunnen worden.

Waarom zou je kiezen voor Jong Assertief?

Als jongerencoach ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van verlegenheid en onzekerheid. Daarnaast heb ik mij als Pedagoog en Jongerencoach ontwikkelt tot de professional die ik wil zijn voor jongeren die met hetzelfde worstelen als ik toentertijd. Met mijn ervaringskennis en professionele kennis weet ik jou kind echt te helpen zodat je kind weer lekker in zijn vel komt te zitten en fijne vriendschappen weet te sluiten. 

Een van de vele waardevolle testimonials:

“Joep was verlegen en eenzaam en zat altijd maar alleen op school. Echte vrienden had hij niet. Vaak denk je als ouder dat het vanzelf wel goed komt maar dit was bij Joep niet het geval. Het heeft even geduurd voordat we de stap maakte om een coach te zoeken. We zagen hem emotioneel steeds verder afglijden en wat was dat hartverscheurend om mee te maken als moeder. Dankzij de coaching en de groepstraining van Angela is mijn zoon niet alleen zelfverzekerder geworden, maar heeft hij ook vrienden gemaakt waar hij wekelijks mee omgaat. Het is zo fijn om mijn kind eindelijk weer gelukkig te zien!! Dit gun ik elke puber” – Patricia

Cursus assertiviteit

Online coaching via beeldbellen met als resultaat:

Tijdens het coachen kijk ik samen met je kind waar hij of zij tegenaan loopt. Onder andere door gesprekstekeningen en oefeningen komen we gezamenlijk tot de kern. Vaak heeft je puber na vijf gesprekken meer zelfvertrouwen en kan hij of zij weer zelfstandig (zonder mij!) verder. Aanvullend is het mogelijk voor je kind om een groepstraining te volgen in Leiden centrum.