Voel je je weleens alleen?

Zelfs wanneer je samen bent met anderen? Misschien worstel je met verlegenheid, onzekerheid, of een gevoel van eenzaamheid. Thuis, op school, op het werk of waar dan ook: je zit niet lekker in je vel. Misschien zijn er gedachten die je binnenhoudt, die je (nog) niet durft te delen. Weet dat je niet alleen bent en ik als jongerencoach deze gevoelens maar als te goed ken.

Hoe zou het zijn als je..

Weer lekker in je vel komt te zitten en met iemand praat die naast je staat, die je begrijpt en ondersteunt?  Voordat ik jongerencoach werd worstelde ik ook met mezelf en heb ik mij laten coachen. Coaching helpt en dat heb ik zelf ervaren want kijk nou eens waar ik nu sta! (Hier lees je meer over mijn persoonlijke verhaal: over mij).  Je kan altijd contact met mij opnemen en dan denk ik met je mee. Bij mij kan je je verhaal delen, je angsten uiten, je twijfels bespreken, en ontdekken waar je vastloopt en waar je juist wél energie van krijgt. Ik kijk niet alleen naar problemen maar ik heb ook een positieve focus. Vaak gaat er meer goed dan we zelf denken!

Hoe werkt het?

Als je besluit contact met mij op te nemen, plannen we een intakegesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 – 45 minuten. We bespreken samen jouw situatie en we gaan alleen verder met coaching als je ook echt gemotiveerd bent en een klik met mij voelt. Wanneer je na de intake ervoor kiest om door te gaan, plannen we coaching sessies in. Ik gebruik verschillende coaching technieken, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Waar en wanneer?

Ik geef coaching via beeldbellen en wanneer je het fijn vindt kan je ook meedoen met de groepstraining in Leiden om andere jongeren te leren kennen die met vergelijkbare dingen worstelen. Vaak ontstaan er leuke vriendschappen na de training!

Pubers