Voel je je weleens alleen..

Zelfs wanneer je samen bent met anderen? Misschien worstel je met verlegenheid, onzekerheid, of een gevoel van eenzaamheid. Thuis, op school, op het werk of waar dan ook: je voelt je niet begrepen. Je verlangt naar een moment van rust, weg van de drukte van het leven. Een kans om echt naar jezelf te kijken, om je eigen stem te horen, om jezelf te begrijpen. Misschien zijn er gedachten die je binnenhoudt, die je (nog) niet durft te delen.

Hoe zou het zijn als je..

Weer lekker in je vel komt te zitten en met iemand praat die naast je staat, die je begrijpt en ondersteunt? Je bent niet de enige met onzekerheden en twijfels. Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om met jezelf te worstelen. Voordat ik jongerencoach werd worstelde ik ook met mezelf en heb ik mij laten coachen. Coaching helpt en dat heb ik zelf ervaren want kijk nou eens waar ik nu sta! (Hier lees je meer over mijn persoonlijke verhaal: over mij). Er is altijd licht aan het einde van de tunnel en ik kan je daarbij helpen. Je kan altijd contact met mij opnemen en dan denk ik met je mee. Bij mij kan je je verhaal delen, je angsten uiten, je twijfels bespreken, en ontdekken waar je vastloopt en waar je juist wél energie van krijgt. Ik kijk niet alleen naar problemen maar ik heb ook een positieve focus. Vaak gaat er meer goed dan we zelf denken!

Hoe werkt het?

Als je besluit contact met mij op te nemen, plannen we een intakegesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 – 45 minuten. We bespreken samen jouw situatie en ik bepaal hoe ik jou het beste kan helpen. Wanneer je ervoor kiest om door te gaan, plannen we coaching sessies in. Ik gebruik verschillende coaching technieken, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Waar en wanneer?

Ik geef coaching via beeldbellen en wanneer je het fijn vindt kan je ook meedoen met de groepstraining om andere jongeren te leren kennen die met vergelijkbare dingen worstelen. Vaak ontstaan er leuke vriendschappen na de training!

Pubers