Online community – Vrienden in Leiden

LET OP: huidige groep zit vol! Mocht je geïnteresseerd zijn in toekomstige groepen laat dan via het contactformulier je gegevens achter. 

Gratis online nieuwe vrienden maken 

✔️ Kleine online community
✔️ Voor jongeren in Leiden en omgeving
✔️ Ruimte voor max. 20 jongeren
✔️ Aandacht en diepgang
✔️ Veilig (verplichte telefonische screening)
✔️ 18 – 25 jaar
✔️ Helemaal gratis

Yes! Doe je mee?

Vul je telefoonnummer in
& ik bel je terug!

 

Vrienden in Leiden 18 - 25 jaar

Kleine & persoonlijke community

Heb je wel een paar vrienden maar ben je toe aan nieuwe vrienden? Lijkt het je leuk om anderen echt goed te leren kennen en ben je bereid om hier serieus tijd in te steken? In de huidige situatie met het Coronavirus voelt het voor veel jongeren waarschijnlijk als ‘impossible’ om nieuwe vrienden te maken. Zeker nu de 1,5 meter afstand regel serieus wordt genomen en je zoveel mogelijk thuis moet blijven..
Maar daar heb ik wat op bedacht! In deze online community gaan we elkaar echt leren kennen en worden we persoonlijk! Met als doel dat je over een tijdje tegen mij zegt: echt top, ik heb nu nog steeds contact met een paar vrienden uit de groep! Van dit vooruitzicht word ik blij en daar doe ik het voor!

Enthousiast geworden?

Dat snap ik helemaal! Ik heb er ook helemaal zin in en kan niet wachten om met jullie van start te gaan! Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer achter te laten. Ik zal je dan bellen en een kort gesprekje met je voeren. Als je motivatie goed is voeg ik je meteen toe aan de online community! Want: vrienden maak je niet alleen 😊👍

Meld je gratis aan!

Yes! Doe je mee?

Vul je telefoonnummer in
& ik bel je terug!

 

Gezien op

 

Call Now Button
Open chat
Powered by
X